Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Daha hızlı, daha güvenli bir gezinme deneyimi için bugün ücretsiz olarak yükseltin.

Yükleniyor...

Seyahat Acentemizle En İyi Destinasyonların Keyfini Çıkarın

Dünyayı Bizimle Keşfedin

Profesyonel Seyahat Uzmanlarından oluşan bir ekip

Deneyimlerimize Güvenin

Bir Sonraki Tatil Seyahatinizi Bizimle Oluşturun

Turunuzu Oluşturalım

Kurumsal Etkinlikler

Bir etkinliği gerçekten unutulmaz kılmanın farkı ay-rıntılardadır. Bright Turizm ve Organizasyon; teşvik programları, ürün lansmanları, satış ve pazarlama toplantıları, konferanslar ve daha fazlası için Bütüncül Toplantı ve Hizmet yönetimi sunar.

Bireysel Etkinlikler

Bright Turizm ve Organizasyon, Şirket yetkililerinin bireysel olarak planladıkları seyahatlerinde de yanı-nızda. İş amaçlı bireysel Yurt içi ve Yurt dışı iş gezile-rinde, etkinlik, kongre, seminer ve fuar katılımlarında ihtiyaç duyulacak tüm aşamalarında hizmet sunar.

Kreatif

Bright Turizm ve Organizasyon ile gerçekleştirilen etkinliklerinizde markanızın veya etkinliğinizin ne anlatmak istediğini ve anlatılanları kimlerin, ne şe-kilde duymasını istediğiniz belirlenir ve hedefinize uygun etkinlik strateji oluşturulur

Yeni Ufuklar'ı Keşfedin

Bright Turizm 22 yıllık turizm ve organizasyon deneyime sahiptir. Bunun yanında Bright Turizm, 1998 yılında İstanbul’da kurulan, A sınıfı Seyahat acentası ve Etkinlik şirketidir.

Yurt dışına çıkmak için gerekli olan için vize için birçok konu hakkında bilgimiz olması beklenmektedir. Bright Turizm olarak bizde vize başvurusu yapmadan önce bilinmesi gereken bilgileri bir araya toplamaya çalıştık.

Pasaport randevuları aşağıdaki link üzerinden online olarak veya Alo 199 numaralı çağrı merkezinden randevu oluşturulmaktadır.

Başlıca Hizmetlerimiz

Seminer Toplantıları

Seminerler aynı amaç için bir çok paydaşın bir araya gelmesine olanak sağlıyor. Dolayısıyla Sektörlerin geleceklerini konuşmak...

Bayi Toplantıları

Bayi toplantıları; bayilik sistemi ile çalışmakta olan kurum ya da şirketlerin; dönemsel olarak bayileri ile bir araya getirilmesidir.

Lansmanlar ve Açılışlar

Bright Turizm pazara sunulan yeni ürününüze değer katmak için çalışır. Günümüz piyasasında, özellikle ürün, marka çeşitliliğinin ve rekabeti...

Ödül Törenleri ve Partiler

Kurumsal bir etkinliğe ev sahipliği yapmak özel dokunuş gerektirir. Tüm müşterilerinizin bir arada olduğu enerjik ve eğlenceli bir gala organizasyonu...

Özel Turlarımız

Benidorm, İspanya

Costa Blanca'nın sahil şeridinde yer alan ünlü bir turistik destinasyondur. Şehir, sıcak iklimi, muhteşem plajları ve göz kamaştırıcı manzaraları ile bilinir. Yüksek binalar, modern oteller ve canlı gece hayatıyla ünlü olan Benidorm, hem dinlendirici bir sahil tatili hem de eğlenceli bir şehir atmosferi sunan bir destinasyondur.

Tura Katıl
$000
Mauritius Adası, Afrika

Hint Okyanusu'nda yer alan bir tropikal cennettir. Bembeyaz kumsalları, berrak turkuaz sulardan oluşan sahilleri ve canlı mercan kayalıkları ile ünlü olan Mauritius, zengin kültürel çeşitliliğiyle dikkat çeker; Hint, Afrika, Fransız ve Çin etkilerini bünyesinde barındırır.

Tura Katıl
$000

Birinci Sınıf İzlenimlerSizi Bekliyor!

Acentemiz, gezginlere dünyanın her yerindeki destinasyonlarla çeşitli turlar ve geziler sunmaktadır. Hayalinizdeki turu bulmak için web sitemize göz atın!

Şimdi Tur Rezervasyonu Yapın